Stockholmskollektivet

Architecture, Festive, General, Mat, Meeting people, Photos, Stockholm

En liten tropp glada Göteborgare hälsade på nu i helgen. Agnes, Johan, Sofia och Jonatan knöades in i min lilla lägenhet – var rätt mysigt! På fredagen hade vi hemmakväll, Amanda kom över och vi lagade mat.

Vi turistade och gick till Nordiska museet som visade sig ha gratis inträde just denna dag. Vi kollade på utställningen “Stripes, rythm, direction”. Det var ränder i alla former man kan tänka sig. Vi var mycket nöjda!
DSC_0181DSC_0198 DSC_0201

Vi åkte färjan från Djurgården till Slussen för att Johan insisterade och mötte upp med Amanda. Det var dags för fika, vilket intogs på Café String. Därefter gick vi runt på Söder tills det var dags för middag. Tanken var att gå till Svejk men det var fullt redan innan kl 18 så vi gick till Chutney där vi fick bord och åt en himla massa god mat – och de hade dessutom Weston!!! Äntligen ett ställe med Weston! Började nästan ge upp hoppet.
DSC_0215 DSC_0217 Dubbel 11

När vi var ytterst nöjda och jättemätta drog vi vidare till Sjätte Tunnan i Gamla Stan där vi blev förvånade över att det fanns bord kvar att sitta vid. Här var vi i ett par timmar innan vi avslutade på Hellströms. Det kändes som vi höjde medelåldern inne på det stället, men vi lyckades önska en massa bra musik genom att vara lite smått jobbiga och hoppa på varenda människa som jobbade på stället. Vi hade helt klart mest kul på hela stället! (Kolla bara sittdansar-GIFen!)
DSC_0245 DSC_0264 DSC_0271DSC_0289 DSC_0296

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s